uyelik.jpg

Derneğimize Üye Olmak İçin:

1 - Aşağıda yer ayan Üye Başvuru Formunu dikkatlice okuyup, doldurduktan sonra 3 adet vesikalık fotograf ekleyerek, "e-mail" ile veya posta ile adresimize gönderiniz.

2 - Üye Başvuru Formu elimize geçtikten sonra yapılacak ilk Yönetim Kurulu toplantısında üyeliğiniz gündeme alınıp görüşülecek ve üyeliğiniz ile ilgili olumlu bir karar varsa "e-mail" ile yoksa telefonla tarafınıza bildirilecektir.

3 - Üyeliğinizin kesinleşmesi için, Yönetim Kurulu’nun karar tarihinden itibaren en geç bir ay içinde 2019 yılı için 100.-TL olan (öğrenci iseniz 50.- TL) bir yıllık üye aidatınızın tamamını bankaya yatırmış olmanız gerekir.

4 - Formun son sayfasında Dernek Tüzüğünü okuyup riayet edeceğinize dair olan Bölümü imzalamayı unutmayınız. Aşağıdaki linklere tıklayarak, Üye Başvuru Formu, Dernek Tüzüğü, Dernekler Kanunu ve Dernekler Yönetmeliğini görüp inceleyebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Üye Başvuru Formu (pdf dosyası)

Dernek Tüzüğü

Dernekler Kanunu

Dernekler Yönetmeliği

Not:  Üye formunu adresimize gelerek veya mektupla da temin edebilirsiniz.

Derneğimiz Üye Listesini görmek için tıklayınız.